Terugkijken
Dit is Twenty Twente, jouw politieke platform in Twente. Op 19 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen en Twenty Twente helpt je met jouw stemkeuze in je gemeente. Wij organiseren op 5 maart het Twents Gemeenteraadsverkiezingendebat en jij kunt er bij zijn door je hiernaast aan te melden. Ons debat is niet standaard, ons debat is fresh, een nieuwe dimensie van het politieke debat, gewoon in jouw Twentse gemeente. Het unieke is dat je in de zaal mee kan doen met onze interactieve app. Aan de hand van 5 stellingen geef jij je mening en zal politiek Twente naar je luisteren. Meld je snel hiernaast aan!

Gemeenten

Op 5 maart 2014 is op elke lokale omroep in Twente het 'Twents Gemeenteraadsverkiezingendebat 2014' live te zien. Via deze website heb jij als persoon invloed op het verloop van deze debatten. Er zijn 5 stellingen waarop jij kunt aangeven of je het met de stellingen eens bent of niet. Tijdens de uitzending komen er geregeld grafieken voorbij die goed laten zien wat Twente van deze stellingen vindt. Hierop haken de gemeenteraadsleden meteen op in!
Lijkt het je leuk om dit debat te volgen in de Agorazaal op de Universiteit Twente? Mail dan zo snel mogelijk naar aanmelden@twentytwente.nl. Inloop vanaf 19:00, uiterlijk om 19:30.
Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Account aanmaken Inloggen met
Totstandkoming

Het Twents Gemeenteraadsverkiezingen Debat wordt georganiseerd doorin samenwerking met